Stefano Antonucci Verdicchio Reserva DOCG

Italie-Marche

Verdicchio
Deze Verdicchio Riserva DOCG is een pracht wijn en begeleider van de mooiste gerechten. Hij behoort tot de absolute top als het gaat om Verdicchio en staat in de beste restaurants van Italië op de kaart en is aan boord in de business class van British Airways. Het is ook de wijn waarmee Stefano Antonucci naam en faam heeft gekregen. Jaar op jaar bewijst hij zijn grote klasse met onderscheidingen en maximale scores 'Tre Bicchieri' in de meest prestigieuze Italiaanse wijngids Gambero Rosso.

De wijn is houtgelagerd maar het hout is heel goed verweven. In de neus komt vooral het minerale karakter van de Verdicchio naar boven. In de mond heeft de wijn een mooie vettige structuur met veel tropisch fruit en een zachte lange afdronk. De wijn kan heel goed ouderen. 

Review Gambero Rosso 3/3 glaasjes: ‘There is a high sense of elegance, skillful use of wood in the riserva of Stefano Antonucci, it expresses the power and uniqueness of the right bank dell'Esino.’

Spumante-Lounge

Champagne en Prosecco

Witte wijn

Rosé wijn

Rode wijn

Dessertwijn

Gedistilleerd

Informatie aanvragen

Delizia Wijnen is geen webwinkel. U kunt wel vrijblijvend meer informatie aanvragen over onze artikelen. Kies op de site de producten uit waarover u meer informatie wilt. U heeft nu geselecteerd:  Stuur mij informatie op!
U kunt natuurlijk ook eerst meer producten selecteren.